RITVA-LIISA POHJALAINEN

Tilausteokset

 

 Lasitaide on näyttävä katseenvangitsija ja sisustuselementti niin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihin. Se on iätöntä ja ajatonta taidetta, joka istuu luontevasti eri tyylien ja aikakausien keskelle. Ritva-Liisa Pohjalaiselta saat myös tilattua näyttäviä uniikkeja lasitaideteoksia erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin sekä kauniita piensarjoja mm. koriste-esineitä, maljoja, vaaseja, ja lautasia esimerkiksi yrityslahjoiksi. 

TILAUSSUUNNITTELU

Ritva-Liisa Pohjalaisen lasitaidetta tilataan paljon julkisiin tiloihin. Yhteistyötä tehdään usein arkkitehtien ja sisustusarkkitehtien kanssa, jolloin yhteisprojektina voidaan vastata kokonaisvaltaisesta tilasuunnittelusta. 

Pohjalainen on suunnitellut myös erilaisia palkintoja, yrityslahjoja ja muistoesineitä. Esimerkiksi vuoden 2010 Tanssii Tähtien Kanssa -voittajat saivat Ritva-Liisa Pohjalaisen suunnitteleman uniikin taidelasipalkinnon ja Itä-Suomen yliopistolle Pohjalainen suunnitteli yrityslahja- ja muistoesineeksi filigraanivaasin. 

Lisäksi Pohjalainen suunnittelee suoraan yritysten tarpeisiin ja toiveisiin erilaisia piensarjoja lasitaidetta ja koruja mm. vuosipäivä- ja eläköitymislahjoiksi. Yrityksen värimaailman, ideologian, imagon ja tarpeiden pohjalta suunnitellut lahjat jäävät saajalleen pysyväksi muistoksi yrityksessä työskentelystä. Valmiita piensarjoja valmistetaan tilauksesta, jolloin toimitusaika on 1 kk.

TUTUSTU PIENSARJOIHINTUTUSTU TUOTEMUOTOILUUN

Ritva-Liisa Pohjalainen uniikit yhdessä

Kuopion Energian tilausteos

YHDESSÄ

Yhdessä-teos sijaitsee Kuopion Energian uudisrakennuksen aulassa. Lasitaide on näyttävää ja mielenkiintoista, ja se on todella upea tilojen jakaja.

Hyväntuulinen, hienosti valoa taittava lasiveistos on kaunis kiitos erilaisten ihmisten yksilöllisyydelle ja yhdessä tekemiselle.

Excellence Finland -palkinto 2011

Suomen laatuinnovaatio -palkinto 2011

Tanssii tähtien kanssa -palkinto

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: