RITVA-LIISA POHJALAINEN

UNIIKIT PUVUT  

Yksilöllistä sielukkuutta

Ritva-Liisa Pohjalainen on suunnitellut uniikkipukuja yksityisille asiakkaille vuodesta 1987 lähtien. Pohjalaisen pukuja nähdään mm. itsenäisyyspäivän vastaanotolla kansanedustajien ja ministereiden päällä sekä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa tanssijoiden, laulajien ja näyttelijöiden yllä.

Uniikkipuvun suunnittelussa lähdetään aina asiakkaan toiveista. Esimerkiksi monivuotisen puvun haluavalle suunnitellaan jo alkuvaiheessa, millaisilla asusteilla pukua voidaan tulevina vuosina personoida. Uniikkipuvun tilaukselle on hyvä varata aikaa puoli vuotta, sillä kaikkien toiveiden huomioimisella, huolellisilla materiaalivalinnoilla ja useilla sovituskerroilla ompelijan luona varmistetaan, että puvun kantaja saa tuntea itsensä illan kuningattareksi.

Pohjalaisen vahvuus uniikkipukujen suunnittelussa on myös siinä, että hän voi samalla suunnitella asuun sopivat korut sekä hänen yhteytensä Suomen parhaisiin meikkaajiin ja kampaajiin. Nämä kaikki yhdessä mahdollistavat upeimman ja viimeistellyimmän juhlakokonaisuuden.

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: