ValikkoValikko

Pohjalaisen korut Itsenäisyyspäivän vastaanotolla 2014

Tänä vuonna linannjuhlien vastaanotolla Ritva Liisa Pohjalaisen suunnitelemat korut olivat näyttävästi edustettuina.

Ritva Liisa Pohjalainen itsenäisyyspäivä linnanjuhlat 2014 uniikkipuku ja Spirali-korusarja

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakalla mm. nähtiin Pohjalaisen suunnittelema uniikki iltapuku ja Spirali-korusarja. Kyseessä oli aiemmin vuonna 2004 Designmuseon näyttelyyn suunniteltu asukokonaisuus. Puku on ommeltu kolmeen kerrokseen vinoon leikatusta silkkisifongista ja siinä on sifonkispiraaleista valmistettu pyrstöosa. Mustaa sifonkipukua täydentää hopeinen Spirali-uniikkikorusarja, johon kuuluu näyttävä kääty, käsivarsikoru, sormus ja selkäkoru.

Ritva Liisa Pohjalainen itsenäisyyspäivä linnanjuhlat 2014 uniikkipuku ja Spirali-korusarja Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka

Toivakka halusi tämän vuoden asuvalinnallaan kunnioittaa taiteilija Ritva-Liisa Pohjalaisen 10-vuotista korusuunnittelijan ja 40-vuotista vaatesuunnittelijan taivalta. Puvun on valmistanut ompelija Airi Lamminmäki-Turunen ja Spirali-korusarjan Saurum Osakeyhtiö.

Linnanjuhlien vastaanotollla nähtiin myös useita Ritva Liisa Pohjalainen -korumallistosta tuttuja koruja, mm. kansanedustaja Elsi Kataisella Lilja-kaulakoru, -korvakorut ja ja -rannekoru.
 


Takaisin edelliselle sivulle

Uutisarkisto