ValikkoValikko

NÄYTTELY TULOSSA: Nuutajärven Lasikylän kesänäyttely 2017

SYDÄMEN PUOLELLA
Nuutajärven Lasikylän kesänäyttely 2017
21.5.-26.8.2017Nuutajärven Lasikylän kesänäyttelyn teemana on korut ja kunniamerkit. Aiheella huomioidaan maamme itsenäisyyden juhlavuotta ja myös näyttelyä järjestävän Nuutajärven Galleria Osuuskunnan kymmenvuotista taipaletta.

Koru tai kunniamerkko on usein kantajalleen merkityksellinen ja se voidaan tulkita niin huomionosoitukseksi, ansioksi tai jopa kannanotoksi. Kunniamerkkejä kannetaan juhla-asuissa perinteisesti vasemmalla, sydämen puolella. Ansiomerkki tai koru voi viitata niin elämään kuin kuolemaankin, merkittävään tapahtumaan tai muistoon.

Kutsunäyttelyssä on mukana seuraavat taiteilijat: Kirsi Doukas, Ritva-Liisa Pohjalainen, Carina Blomqvist, Eila Minkkinen, Paola Suhonen, Janna Syvänoja, Ru Runeberg, Jukka Rintala, Sara Hulkkonen, Alma Jantunen, Marika Kinnunen, Johannes Rantasalo, Gina Solaris, Markku Salo, Jenni Sorsa, Lea Swantz ja Heikki Viinikainen.

Näyttely on avoinna Vanhan Hytin hallissa Nuutajärvellä päivittäin klo 11-17 (poikkeuksena juhannusaattona klo 11-15 ja juhannuspäivänä klo 12-17). Näyttelyyn on vapaa sisäänpääsy.

 

Takaisin edelliselle sivulle