ValikkoValikko

Eläköön moniNaisuus -näyttely 23.1.-22.3.2015 Gumbostrand Konst & Form -galleriassa

Ritva liisa Pohjalainen Eläköön moniNaisuus -näyttely Gumbostrand

Eläköön moniNaisuus -näyttelyssä Pohjalaisen suunnittelemat monipuoliset taidelasiteokset, korut ja uniikkipuvut käyvät vuoropuhelua keskenään.

Inspiraation näyttelyn lasiveistoksiin Pohjalainen on kerännyt viime syksynä tekemillään matkoilla. Japanissa mäkihyppääjä Taku Takeuchin häissä innoituksen saivat mm. lasiteokset Häät, Pari, Amore Mio ja Kioto. Aiemmin tehdyn Miamin matkan maisemista puolestaan syntyi teos Merellä. Pohjalaisen inspiroiviin matkakertomuksiin voit tutustua tarkemmin Ateljeessa.

Viime vuonna tuli kuluneeksi tasan 10 vuotta Designmuseossa pidetystä Ritva-Liisa Pohjalaisen Allegria-näyttelystä. Sinne suunnitelluista hopeakoruista syntyi Ritva Liisa Pohjalainen -korumallisto, joka on saavuttanut arvostetun aseman designkorutuotemerkkinä. Näyttelyssä nähdään nykyisen korumalliston rinnalla uniikkeja juhlapukuja ja niihin suunniteltuja uniikkikoruja.

Ritva-Liisa Pohjalaisen taidelasi, puvut ja korut välittävät ajatonta kauneutta. Ne ovat syntyneet pohjoisen luonnon vaikutteista ja kantavat sisällään taiteilijan arvoja, puhtaan luonnon kunnioittamista ja mielikuvituksen iloa. Ne on valmistettu säteilemään ympärilleen valoa ja kauneutta.

Eläköön moniNaisuus -näyttelyn taiteilijat:

Carita Maury

Tuija Lampinen

Ritva-Liisa Pohjalainen
Merja Ranki

Carolina von Schantz
Maria Wolfram

Näyttely avoinna: pe–la klo 11–17, su klo 11–16

Gumbostrand Konst & Form

Vainuddintie 72-28

01150 Söderkulla

Puh. +358 (0)50 554 3538

Tarkemmat tiedot näyttelystä ja galleriasta löytyvät Gumbostarnd Konst & Form -gallerian kotisivuilta.

 

Takaisin edelliselle sivulle

Arkisto